دوره آموزشی |
پاورپوینت Powerpoint
طول دوره 8 جلسه
|
در کلاس آموزش پاورپوینت (PowerPoint) چه می گذرد؟
در کلاس آموزش پاورپوینت (PowerPoint) فرض را بر این می گذاریم که شما هیچگونه آشنایی قبلی با نرم افزار پاورپوینت ندارید و می خواهید همه چیز را از صفر شروع کنید. ابتدا در خصوص امکانات کلی پاورپوینت یاد می گیرید؛ امکاناتی نظیر درج متن دلخواه، تصاویر، جداول، نمودارها و بسیاری موارد دیگر.
پس از آن یاد می گیرید چطور به صفحات جلوه های ویژه اعمال کنید؛ هر یک از عناصر صفحه را افکتی خاص دهید؛ چطور کاری کنید که صفحات بدون نیاز به کلیک کردن، یکی پس از دیگری نمایش داده شوند؛ چطور دکمه های قابل کلیک کردن در ارائه خود قرار دهید تا با کلیک بر روی آنها، به اسلاید قبل، بعد یا اسلایدی دیگر انتقال داده شوید؛ چطور پس زمینه دلخواه برای یک اسلاید خاص یا کلیه اسلایدهای خود قرار دهید؛ چطور شماره صفحه حرفه ای برای صفحات خود قرار دهید و بسیاری نکات دیگر.
افرادی که ساخت پاورپوینت حرفه ای را بلدند، یک سر و گردن از همتایان خود بالاترند.
اگر کارمند، کارشناس، مدیر و یا هر سمت اداری یا شرکتی دارید، آموزش می بینید چگونه یک فایل ارائه مورد قبول و قوی برای ارائه گزارشات و دانش خود در محیط کار تهیه کنید؛ همچنین اگر دانشجو هستید یا قرار است دانشجو شوید، در این دوره آموزش می بینید چطور یک فایل ارائه حرفه ای برای دفاع پایان نامه یا ارائه های درسی خود ایجاد کنید.
اگر می خواهید یک بار برای همیشه بر روی خود سرمایه گذاری کنید و ساخت پاورپوینت حرفه ای را بیاموزید، زمان را از دست ندهید و همین حالا اقدام کنید. در این کلاس آموزش پاورپوینت (PowerPoint) مطالبی را می آموزید که در هیچ جای دیگر آموزش داده نشده است.
پاور پوینت (POWER POINT) یک برنامه کامپیوتری و یکی از نرم افزارهای مایکروسافت آفیس است و از آن در تهیه و نشان دادن اسلاید در مانیتور و یا پرده نمایش استفاده می شود.
چرا باید درست کردن پاورپوینت را یاد بگیریم :
پاورپوینت یکی از نرم افزار های ارائه مطلب محبوب است که در سخنرانی ها ، کنفرانس ها ، کلاس های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد.
همه ما میدانیم که اگر در یادگیری به طور همزمان از تصویر و کلمات استفاده شود آن مطلب بهتر در ذهن می ماند. در واقع در ذهن هک می شود. استفاده هم زمان از تصاویر و کلمات هم باعث می شود مخاطب هم مطلب را خوب یادبگیرد و هم بعدها خوب به خاطر بیاورد. اگر میخواهید مطالب و گفته های خود را برای مخاطب خوب جابندازید حتما از پاورپوینت استفاده کنید. برای اینکه مطالب و گفته شما گیراتر باشد در درست کردن پاورپوینت باید به یک سری نکات توجه کنید که در ادامه می خوانید:
چند نکته کاربردی در مورد پاورپوینت
انتخاب کردن قالب مناسب در طراحی اسلاید باعث جلب توجه کاربران به ارایه مطالب شما در پاورپوینت می شود.
سعی کنید از فونت های پیش فرض مانند (Arial Calibri, Tahoma, Cambria,) استفاده نکنید و تنوع در کار خود ایجاد کنید.
افراد حرفه ای، به جز موارد بسیار معدود، صدایی در اسلایدهایشان نمیگذارند. قرار دادن موسیقی در پس زمینه کار اشتباهی است، زیرا باعث می شود مخاطب به متن اسلاید توجهی نکند.
در بعضی از نسخه های پاورپوینت سایه گذاری شکل ها به صورت خودکار انجام می شود، اگر این جلوه ها ضروری نیست، از آن ها استفاده نکنید.
از افکت های زیاد انیمیشنی بپرهیزید. این موضوع به مخاطب برمی گردد.
اگر مخاطب کم سن و سال باشد از صفحات و نوشتارهای چرخشی لذت می برد و اگر این اتفاق در مطالب های علمی و فنی بیافتد نشان می دهد در طراحی سایت حرفه ای نیستید.
- درس اول- آشنایی با نرم افزار پاورپوینت
- درس دوم- چگونگی ایجاد اسلاید و ویرایش نوشته های درون اسلاید
- درس سوم- تنظیمات پاراگراف و درج اشکال در اسلایدها
- درس چهارم- طراحی و زیباسازی اسلایدها
- درس پنجم- طراحی انیمیشن و متحرک سازی در اسلایدها
- درس ششم- ایجاد دکمه های عملیاتی، درج پیوند، واژه های هنری و نمادها
- درس هفتم- درج جدول و تصویر در یک سند پاورپوینت
- درس هشتم- درج اشکال گرافیکی (Shape) و اشکال هنری (Smart Art)
- درس نهم- درج نمودار در یک سند
- درس دهم- شیوه های اجرای اسلایدها
- درس یازدهم- نماها و آشنایی با اسلایدهای الگو
- درس دوازدهم- ترفندها در پاورپوینت
به کمک پاورپوینت اسلایدهایی برای نمایش یا بروشورها و اطلاعیههای تبلیغاتی برای چاپ ساخته میشود که با دیتا پروجکتر، قابل نمایش روی دیوار و پرده هستند.
کسانی که می خواهند Icdl را تا سطح پیشرفته یاد بگیرند و جویای شغل مناسب هستند, و یا در ادارات و موسسات دولتی و غیر دولتی شاغل هستند, و همچنین دانشجویان در هر رشته و هر مقاطع تحصیلی می توانند در این دوره آموزشی شرکت نمایند.
دانش آموزان و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی
با پایان دوره کارت تخفیف ویژه ثبت نام در دوره های آموزشگاه پویاگران